Perparimi – Video nga Mentor Kryeziu

NJOFTIM nga Agjensioni turistik “PERPARIMI” Kamenicë

 

NJOFTIM nga Agjensioni turistik “PERPARIMI” Kamenicë

Agjensioni “PERPARIMI” ju njofton se, përveç linjave të rregullta Kamenicë-Durrës, tani do të fillojnë me linjat e reja sezonale si:
Kamenice-Gjilan- Ulqin (Fillon nga 10 Qershor 2017)
Gjilan– Velipojë (fillon nga 11 Qershor 2017)
Read more »

Risi risi risi

Agjensioni Turistik 

AT “PËRPARIMI” Tel: 0280/322-482
Kamenicë – Gjilan
Mob: 044/125-585

OFERTË  SPECIALE  PËR NË SHQIPËRI

Në ofertë përfshihet rruga, fjetja në hotel, ushqimi 3 herë në ditë (pansion i plotë) si dhe çadra.

NTT & AT “PËRPARIMI”

NTT & AT “PËRPARIMI”

ME NJË PËRVOJË MBI 20 –VJEQARE NË TRANSPORTIN RRUGOR, NTT”PËRPARIMI” OFRON SHËRBIME KORREKTE DHE CILËSORE ME AUTOBUS KOMOD PËR KLIENTËT E SAJË.

Read more »

Tani tek ne mund te beni edhe sigurimin e shendetit, vetures etj

perparimi

Stafi i punëtorëve

12808_314524978733209_9058814013051847192_n

Hotel "Edita" Ulcin

no images were found

Hotel Grand – Shkëmbi i Kavajës, Durrës

no images were found

Risi, Risi, Risi…

Agjensioni Turistik 

AT “PËRPARIMI” Tel: 0280/322-482
Kamenicë – Gjilan
Mob: 044/125-585

OFERTË  SPECIALE  PËR NË SHQIPËRI

 

 

Në ofertë përfshihet rruga, fjetja në hotel, ushqimi 3 herë në ditë (pansion i plotë) si dhe çadra.

Video

Designed for Trademarks in Collaboration with Juegos de mario bros and Juegos Gratis and Juegos de autos